המתכון האיטלקי צלי עם שומר טרי מוכן בערך 2 שעות ו -40 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 431 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שום, שמן צמחי, תפוחי אדמה חדשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, סיר אחד אפוי זיטי עם נקניק איטלקי + וידאו, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. שומן לקצץ מ צלי. צלי העונה עם אבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שמן חום מעל חום בינוני גבוה במחבת 6 ליטר עם מכסה. צלי חום בשמן חם מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב את כל ניתזי שמן עם מגבונים חיטוי ® Clorox*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מערבבים מרק, יין, שום, ותבלינים איטלקיים בקערה בינונית; יוצקים מעל צלי. לכסות ולאפות במשך 1 1/4 שעות.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.