צלי בשר מבושל איטי אולטימטיבי
גשו לסופר וקנו פטריות פורטבלו לתינוקות, קמח, צלי בקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-25 דקות. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו בישול איטי צלי בלסמי, בשר צלוי מבושל לאט, ו צלי חזיר מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הבשר עם המלח והפלפל השחור.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד משחימים היטב מכל הצדדים.
מערבבים את המרק, תערובת מרק, יין ושום בתנור איטי 6 ליטר. מערבבים את הגזר, תפוחי אדמה וסלרי. למעלה עם הקורנית, עלי דפנה ורוזמרין. למעלה עם הבשר. מכסים ומבשלים על 7 עד 8 שעות נמוכות או עד הבקר והירקות הם מזלג מכרז.
הסר את הבשר מן התנור, לכסות ולשמור חם.
להסיר ולהשליך את עלי המפרץ, רוזמרין וקורנית.
מערבבים את הקמח והמים בקערה קטנה עד שהתערובת חלקה. מערבבים את תערובת הקמח ופטריות בתנור. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 10 דקות או עד התערובת רותחים מתעבה והפטריות רכות.