קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

צלי החזיר הלח הבסיסי של אבא

צלי החזיר הלח הבסיסי של אבא
צלי החזיר הלח הבסיסי של אבא הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 343 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלוי, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלי חזיר חמוציות לח, הודו צלוי לח עם רוטב פורט, ו עוף צלוי בסיסי.

הוראות

1
מערבבים שמן, פלפל, ומלח בקערה; לשפשף תערובת שמן על חזיר ומקרר בעוד התנור מתחמם מראש.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים מדף קלייה במחבת קלייה גדולה; מסדרים חזיר על המדף קלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
צלי בתנור שחומם מראש עד חזיר עם השחמה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר חזיר מהתנור ולהפחית חום תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). אפשר חזיר לנוח שנחשף בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא בין 115 מעלות F (46 מעלות C) ו 140 מעלות F (60 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לחזור לתנור ולהמשיך לבשל עד חזיר הוא מעט ורוד במרכז, 15 עד 30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו העמדה הצולה חשופה בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 20 דקות לפני חיתוך והגשה.