צלי החזיר הלח הבסיסי של אבא
צלי החזיר הלח הבסיסי של אבא הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 343 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלוי, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלי חזיר חמוציות לח, הודו צלוי לח עם רוטב פורט, ו עוף צלוי בסיסי.
הוראות
מערבבים שמן, פלפל, ומלח בקערה; לשפשף תערובת שמן על חזיר ומקרר בעוד התנור מתחמם מראש.
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
מניחים מדף קלייה במחבת קלייה גדולה; מסדרים חזיר על המדף קלייה.
צלי בתנור שחומם מראש עד חזיר עם השחמה, כ -30 דקות.
הסר חזיר מהתנור ולהפחית חום תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). אפשר חזיר לנוח שנחשף בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא בין 115 מעלות F (46 מעלות C) ו 140 מעלות F (60 מעלות C).
לחזור לתנור ולהמשיך לבשל עד חזיר הוא מעט ורוד במרכז, 15 עד 30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
בואו העמדה הצולה חשופה בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 20 דקות לפני חיתוך והגשה.