הצלי של אמא נילי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם רסק עגבניות, יין, זרעי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מתבלים את הצלי מכל הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
4
בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, מחממים את שמן הירקות וצורבים את הצלי מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מוסיפים את הבצל, שום רסק עגבניות ומבשלים עד מעט צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
שום
בצל
6
מוסיפים את היין, המניה, הקורנית ועלי המפרץ. מביאים את הנוזל לרתיחה, כיסוי, ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
מלאי
טימין
יין
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
צלי במשך 1/2 שעות ולאחר מכן להוסיף את הגזר. המשך לבשל במשך 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
גזר
8
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 עד 20 דקות. פרוסה ומניח על מגש הגשה. תרפרף את השומן מהנוזל הקלוי ותגיש עם הצלי.