צלי חזיר ממולא אגס וחמוציות
לך לחנות ותביא חמוציות, אגס, בשר חזיר צלוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי כתר ממולא חמוציות של חזיר, תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי, ו חזיר צלוי עם רוטב אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, קורנית, מרווה ושום. לטגן במשך 3 דקות או עד בצל הוא רך. מערבבים במרק, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל במשך 5 דקות או עד נוזל הוא כמעט התאדה.
הוסף את האגס; לבשל במשך 5 דקות או עד אגס הוא השחמה קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים חמוציות ומיץ תפוחים; מבשלים 5 דקות או עד שנוזל נספג.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
צלי פרוש; מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל.
מורחים את תערובת האגס על צלי, משאיר מרווח 2 אינץ ' סביב הקצוות החיצוניים.
להפשיל צלי, אופנה ג ' לי רול, מתחיל עם צד קצר. מאובטח במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט.
מניחים צלי על המדף של מחבת מבער או מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 325 (לא להסיר מהתנור); לבשל במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
תן לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך לפרוסות בעובי 1 אינץ'.