צלי חזיר עטוף בפנצ'טה
צלי חזיר עטוף בפנצ'טה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני שחיפשתם. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 382 קלוריות, 47 גרם חלבון ו-16 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמן זית, שיני שום, צלי חלצי חזיר קשור ומלח ופלפל. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1211 היה אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87%. נסו צלי חזיר עטוף בפנצ'טה, צלי חזיר עטוף בפנצ'טה וצלי חזיר עטוף בפנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים את השום, הרוזמרין, התימין והשמן במעבד מזון קטן, מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה עד שהשום נטחן.
מפזרים את צלי החזיר בנדיבות במלח ופלפל. מסדרים את פרוסות הפנצ'טה על משטח עבודה, חופפים מעט ויוצרים מלבן.
מורחים מחצית מתערובת השום על צד אחד של בשר החזיר ובין 2 החלציים הנפגשים במרכז צלי החזיר הקשור.
מניחים את בשר החזיר, עם תערובת השום כלפי מטה, במרכז מלבן הפנצ'טה.
מורחים את יתרת תערובת השום על שאר החזיר. עוטפים את פרוסות הפנצ'טה מסביב לבשר החזיר.
מניחים את בשר החזיר בתבנית צלייה. מכסים ומקררים לפחות שעה ועד יום אחד.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
יוצקים 1/2 כוס מרק ו-1/2 כוס יין לתבנית הצלייה.
מוסיפים עוד מרק ויין למיצי המחבת כל 20 דקות. צולים את החזיר עד שמדחום בשר המוכנס למרכז רושם 145 מעלות צלזיוס עבור מדיום-רייר, כשעה.
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך. אוהל בנייר אלומיניום ונותן לעמוד 10 דקות.
יוצקים את נטיפי המחבת לכוס מדידה של כוס ומוציאים כפית כל שומן שעולה למעלה.
בעזרת סכין גילוף גדולה וחדה, חותכים את החזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ' ומגישים עם מיצי המחבת.