צלי חלצי חזיר ללא עצמות עם שפשוף פלפל עשב
צלי בשר חזיר ללא עצמות עם פלפל עשבי תיבול עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 235 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 188 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש צלי חלצי חזיר, בזיליקום, פלפל קצוץ וגבינת פרמזן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 98% . הציון הזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Juicy & Tender ~ צלי בשר חזיר , מתאבנים ללא עצמות של עוף באפלו ורצועות באפלו ללא עצמות .
הוראות
לייבש את החזיר עם נייר סופג. בקערה קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי השפשוף ומורחים על כל המשטחים של צלי החזיר.
מניחים את הצלי בתבנית רדודה וצולים בתנור בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 1 עד 1-1/4 שעות (18 עד 20 דקות לכל קילוגרם), עד שהטמפרטורה הפנימית במדחום קוראת 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס).
הסר צלי מהתנור; לתת לנוח עד שהטמפרטורה מגיעה ל-160 מעלות F, כ-10 דקות לפני שפורסים להגשה.