צלי סיר לחץ מושלם
. אם יש לך סלט רוטב לערבב, תערובת רוטב חום, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריזוטו מושלם עבור סיר לחץ וולפגנג פאק, בישול איטי צלי בלסמי, ו סיר לבישול בלחץ (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר הלחץ מעל חום בינוני גבוה עם המכסה פתוח. מחממים את הצלי מכל הצדדים בשמן החם.
בכוס קטנה או קערה, מערבבים יחד את תערובת רוטב הסלט האיטלקי, תערובת רוטב ראנץ', ותערובת רוטב.
מפזרים אותם באופן שווה על הצלי.
יוצקים את מרק הבשר ומוסיפים את הבצל הקצוץ.
חותם ומנעול סיר לחץ, ומבשלים מעל חום גבוה כדי לבנות לחץ עד צלילי מחוון (שריקות שלי). הפעל חום עד בינוני, ומבשל במשך 45 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לרוץ מתחת למים קרים כדי לעזור לשחרר את הלחץ לפני סגירת המכסה. אתה יכול להשתמש במיצים כמו au jus, או לעבות עם קמח או קורנפלור לעשות רוטב טעים.