צלי עגל עם גזר וכתום העונה החדשה
עגל צלי עם גזר וכתום העונה החדשה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 519 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ציר עוף, שיני שום, טימין, וחבורה חדשה העונה של גזר. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרקר חבית כפרי ישן חנות בשר עגל צלי, צלי עגל עם ירקות שורש (סיר בישול איטי), ו הצלי הטוב ביותר אי פעם עם גזר ותפוחי אדמה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
הרבעה הפערים במפרק עגל עם שום פרוס וכמה טימין, ואז עונה היטב.
מחממים שמן וחמאה בקדרה חסינת אש עמוקה ומבלים 15 דקות טובות לאט רוחשים את העגל עד שחומים בכל מקום.
הסר את המפרק לצלחת ולהוסיף את הגזר, שאלוט וזיגוג סוכר, ואז לבשל במשך 5 דקות עד שהכל קרמל מעט. הרם את הגזר אבל להשאיר את כל השאר בצלחת.
מוסיף את שאר הקורנית, שום מוחץ ואת גרידת התפוז pared. מניחים את העגל בחזרה בצלחת ושופכים את היין, ואז את המניה. מכסים ומכניסים לתנור למשך 1 שעות.
הסר את הצלחת מהתנור, לחשוף, ולפזר את הגזר סביב הבשר. להחזיר את המנה לתנור עבור 1 hr, חשוף. לבשל עד הבשר הוא רך מאוד, ואז להשאיר להתקרר מעט. הרם את הבשר על לוח ולחתוך לפרוסות.
מגישים עם המיצים מן המנה ואת הגזר הרך.