צלי צבי צבי
צלי צבי צבי לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-81 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 593 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, קמח, רוטב סויה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלי צבי עם ירקות, צלי צבי מפורק וצלי צבי חרס.
הוראות
בתנור הולנדי, צלי חום בשמן; מוסיפים את חמשת המרכיבים הבאים. מכסים ומבשלים 4 שעות או עד שהבשר רך.
לספאצל, טורפים ביצים ומלח בקערה בינונית. בכף עץ מערבבים בהדרגה קמח וחלב. בסיר גדול מביאים את המרק לרתיחה.
מניחים בצק במסננת או במכונת ספייס; מניחים מעל מרק רותח. מהדקים את הבצק בכף עץ עד שיורדים חתיכות למרק. מבשלים 5 דקות או עד לריכוך.
לנקז; לזרוק ספאצל עם חמאה.
מוציאים את הצלי לצלחת הגשה ושומרים חם. למדוד 3 כוסות מיצי מחבת; לחזור למחבת.
מערבבים מים וקמח; מערבבים לתוך מיצי מחבת. מבשלים ומערבבים עד שמסמיך ומבעבע. מבשלים ומערבבים עוד דקה אחת. פרוסות צלי; מגישים עם ספאצל ורוטב.