צלי צלעות עומד
אם אתה רוצה להוסיף עוד 30 מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב ושלמים לאוסף שלך, צלי צלעות עומד עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 132 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש בזיליקום, מרווה, טימין ושמן צמחי. זה עובד הכי טוב בתור אכילה, והוא נעשה תוך כשעתיים ו-15 דקות . זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלי צלעות עומדים עם עשבי תיבול ומלח , צלי שום ועשבי תיבול מסורתי , וסלט אמרנט וירקות צלוי .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
הוציאו את נתח הבשר הגדול מהמקרר שעה לפני הנחת הגריל כדי לאפשר לטמפרטורת הפנים של הבשר לרדת.
מברישים את הבשר בשמן כדי לשמור על לחות ולא להידבק לסורגים.
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל ואת עשבי התיבול היבשים. יוצרים חריצים בבשר בעזרת סכין חדה ומכניסים את שיני השום.
הכינו גריל פחמים לצלייה עקיפה. הטמפרטורה בתוך הגריל צריכה להיות 300 עד 325 מעלות F.
מניחים את הבשר, עם צד העצם כלפי מטה, על הרשת ישירות במרכז הגריל. מכסים במכסה. גריל עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 125 מעלות פרנהייט עבור מדיום-רייר, 2 עד 2 1/2 שעות.
נותנים לבשר לנוח לפני הגילוף.