צלי קדרה מקסיקני
המתכון צלי מקסיקני מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמן צמחי, מקל קינמון, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, סיר אחד ספגטי עוף מקסיקני + לנצח טיול לאיטליה, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן.
הוראות
מערבבים יחד 2 כפות קמח והבא 3 מרכיבים במנה רדודה. לדלות צלי בתערובת.
צלי חום בשמן חם בתנור הולנדי. הכנס ציפורן לבצל, והוסף בצל לתנור ההולנדי. שמור 1/4 מרק כוס.
מוסיפים מרק שנותר מקל קינמון לתנור ההולנדי; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר רך.
להעביר צלי למגש, הזמנת טפטוף; לשמור על צלי חם.
מוסיפים מים לטפטופים כדי להכין 2 כוסות, וחוזרים לתנור ההולנדי.
לטאטא יחד הנותרים 2 כפות קמח שמורות 1/4 מרק בשר כוס עד חלקה; לטאטא לתוך טפטוף. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע.