צליה: אפרסקים עם רוטב פטל טרי
צליה: אפרסקים עם רוטב פטל טרי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, סוכר, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפרסקים בגריל עם רוטב פטל טרי, אפרסקים טריים עם רוטב אמרטו, ו אפרסקים בגריל עם רוטב פטל ושמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
פירה פטל ומים במעבד מזון עד חלקה. מסננים purée פטל באמצעות מסננת בסדר, לחיצה על מוצקים לשחרר כמה שיותר נוזלי ככל האפשר; להשליך מוצקים מסננת. מערבבים ב 3 כפות סוכר 1 כף מיץ לימון טרי עד מעורבב.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים גחלים באופן שווה על באח הפחם.
בעוד פחם הוא תאורה, להמיס חמאה עם סוכר חום במחבת קטנה על חום בינוני.
מברשת אפרסק חצאים בכל רחבי עם תערובת חמאה מומסת.
גריל אפרסקים עד מכרז, כשמונה דקות, מפנה מדי פעם.
הסר את הגריל העליון עם רוטב גלידת וניל או קצפת.