צליה: טאקו דגים Tilapia
אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, אמנון, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו דגים TILAPIA (טאקו דה טילפיה), טאקו דג אמנון, ו טאקו דגים תוצרת בית.
הוראות
כדי להפוך את השמנת צ 'יפוטלה, להקציף יחד את השמנת החמוצה, פירה צ' יפוטלה, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה. מקררים לפחות 15 דקות או עד 1 יום לפני ההגשה.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מברישים את הדגים משני הצדדים עם השמן ומתבלים עם אבקת אנצ ' ו ומלח.
מניחים את הפילה על הגריל מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד חום זהוב מעט חרוך, 3 עד 4 דקות. באמצעות מרית, להפוך את הדגים מעל ולהמשיך צלייה עד מבושל רק דרך, 3 עד 4 דקות יותר.
הסר את הדגים ולתת לנוח 5 דקות לפני רטוש לחתיכות בגודל ביס.
בעוד הדגים נחים, לעטוף את טורטיות בנייר כסף ומניחים על הגריל במשך 5 דקות כדי להתחמם דרך.
להניח את טורטיות חמות על משטח שטוח טפטוף עם כמה מן הקרמה צ ' יפוטלה. למעלה עם דגים, כרוב, בצל, כוסברה, וסלסה. מקפלים ולאכול עם לסחוט מיץ ליים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.