צלייה: מוג'ו בשר צלוי סטייק צלוי עם בצל צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלייה: Mojo בשר סטייק צלוי עם בצל בגריל. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 509 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-101 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, סוג של אש: עקיף שני אזורים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן, סטייק צלוי עם צ'יפוטלה-אורנג' מוג'ו, ו צליה: עוף במרינדה Mojo.
הוראות
סטייק העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים סטייק בשקית גדולה resealable ויוצקים ברוטב Mojo. שקית חותם, הסרת אוויר רב ככל האפשר, ולזרוק לסטייק מעיל שווה ברוטב.
בואו להשרות במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
הסר סטייק מן המרינדה יבש טפיחה.
מניחים סטייק בצד חם של הגריל ומבשלים עד צרוב היטב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד. לעבור לצד הקריר של הגריל, לכסות, ולהמשיך לבשל עד מרכז הסטייק רושם 52° על מדחום מיידי לקרוא עבור בינוני-נדיר, או 135° עבור בינוני.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בעוד סטייק נח, מברשת פרוסות בצל בכל רחבי עם שמן זית מתבלים במלח.
מניחים על הצד החם של הגריל ומבשלים עד מתרכך וחרוך, על 3 עד 5 דקות לכל צד.
לגלף סטייק על התבואה לפרוסות 1 אינץ ' ומגישים עם בצל בגריל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.