קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלייה: פירה בטטות

צלייה: פירה בטטות
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך סוכר חום, תפוחי אדמה מתוקים, סוג של אש: ישיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צליה: תפוחי אדמה מתוקים קלויים גחלים עם חמאת קינמון מייפל, פירה בטטות, ו פירה בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפזרים גחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. לעטוף כל בטטה בנייר אלומיניום ולהגדיר גחלים. באמצעות מלקחיים, להזיז כל גחלים רופפות סביב או על גבי תפוחי אדמה. צולים תפוחי אדמה מתוקים עד שהם רכים לחלוטין וסכין קילוף יכול להיות מוכנס ללא התנגדות, 40-60 דקות, מפנה ארבע פעמים במהלך הבישול כדי להבטיח אפילו צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
הסר תפוחי אדמה מגחלים ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
לפתוח תפוחי אדמה ולפצל לשניים. באמצעות כפית, לגרוף את הבשר למחבת רוטב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מערבבים בחמאה מותכת וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
הוסף חצי וחצי 1/4 כוס בכל פעם עד תפוחי אדמה הם עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)