קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלייה: פירה בטטות

צלייה: פירה בטטות
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך סוכר חום, תפוחי אדמה מתוקים, סוג של אש: ישיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צליה: תפוחי אדמה מתוקים קלויים גחלים עם חמאת קינמון מייפל, פירה בטטות, ו פירה בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפזרים גחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. לעטוף כל בטטה בנייר אלומיניום ולהגדיר גחלים. באמצעות מלקחיים, להזיז כל גחלים רופפות סביב או על גבי תפוחי אדמה. צולים תפוחי אדמה מתוקים עד שהם רכים לחלוטין וסכין קילוף יכול להיות מוכנס ללא התנגדות, 40-60 דקות, מפנה ארבע פעמים במהלך הבישול כדי להבטיח אפילו צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
הסר תפוחי אדמה מגחלים ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
לפתוח תפוחי אדמה ולפצל לשניים. באמצעות כפית, לגרוף את הבשר למחבת רוטב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מערבבים בחמאה מותכת וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
5
הוסף חצי וחצי 1/4 כוס בכל פעם עד תפוחי אדמה הם עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם