קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

צלע חזיר ברוטב פטריות Chanterelle

צלע חזיר ברוטב פטריות Chanterelle
צלע חזיר ברוטב פטריות Chanterelle עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מ Allrecipes יש 7 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל טחון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle, חזיר עם רוטב פטריות, ו צלעות חזיר ורוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית נמוכה; מבשלים ומערבבים פטריות שנטרל ושום בחמאה החמה עד שהפטריות מתרככות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
פטריותפטריות
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים חזיר בשמן החם עד להשחמה והבשר כבר לא ורוד בפנים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בשרבשר
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
להעביר חזיר לצלחת, משאיר טפטוף מחבת בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
4
יוצקים תערובת פטריות עם חמאה לתוך טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מערבבים קמח לתוך תערובת פטריות עד משולב היטב; מערבבים במים ומביאים רוטב לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מיםמים
6
מגישים קוביות חזיר עם רוטב chanterelle.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
רוטברוטב
חזירחזיר

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות טיודור באלו כרם פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 68 דולר.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.