טגליאטלה עם ערמונים, פנצ'טה ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tagliatelle עם ערמונים, Pancetta, ומרווה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. אם יש לך שמן זית, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Pancetta-הודו מרווה עם רוטב Pancetta-מרווה, מתכון גזר לבן ופנצ'טה טליאטלה (עם פרמזן וחמאה), ו כרוב ניצנים עם פנקטן וערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
קוק pancetta בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים שום ו 1 כף מרווה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים ערמונים ולהסיר מחום.
לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה. שמור 1 1/2 כוסות בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת ולהוסיף תערובת pancetta במחבת.
הוסף 1 כוס מי בישול שמורים יחד עם גבינה וחמאה ומבשלים, זורק כל הזמן, על חום גבוה עד פסטה מצופה היטב (להוסיף מים שמורים יותר במידת הצורך), על 1 דקה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים זרועים פטרוזיליה וממרווה כף הנותרים.