קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

טגליאטלה עם ערמונים, פנצ'טה ומרווה

טגליאטלה עם ערמונים, פנצ'טה ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tagliatelle עם ערמונים, Pancetta, ומרווה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. אם יש לך שמן זית, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Pancetta-הודו מרווה עם רוטב Pancetta-מרווה, מתכון גזר לבן ופנצ'טה טליאטלה (עם פרמזן וחמאה), ו כרוב ניצנים עם פנקטן וערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוק pancetta בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים שום ו 1 כף מרווה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים ערמונים ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה. שמור 1 1/2 כוסות בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת ולהוסיף תערובת pancetta במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הוסף 1 כוס מי בישול שמורים יחד עם גבינה וחמאה ומבשלים, זורק כל הזמן, על חום גבוה עד פסטה מצופה היטב (להוסיף מים שמורים יותר במידת הצורך), על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים זרועים פטרוזיליה וממרווה כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין