קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

צלע טלה אוזו ואגוז מוסקט בגריל

צלע טלה אוזו ואגוז מוסקט בגריל
צלעות טלה בגריל של אוזו ואגוז מוסקט הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 924 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פלפל סדוק, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל, צלעות כבש בגריל, ו צלעות כבש בגריל.

הוראות

1
יוצקים את האוזו לתוך צלחת רדודה רק גדולה מספיק כדי להחזיק את צלעות הטלה בשכבה אחת; מוסיפים את שמן הזית, אגוז מוסקט, פלפל וקמצוץ גדול של מלח. להפוך את הצלעות במרינדה כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
אוזואוזו
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר מגניב במשך 3 שעות, הפיכת הצלעות כל 30 דקות.
3
תדליק גריל.
4
הסר את הצלעות מן המרינדה ואת העונה עם מלח ופלפל; להזמין את המרינדה. גריל את הצלעות על אש בינונית-חמה, צולה לעתים קרובות עם המרינדה, עד חרוך קלות בחוץ בינוני נדיר בתוך, כ 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך