קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

צלע עגל לחתוך כפול Saltimboca

צלע עגל לחתוך כפול Saltimboca
בשר עגל קצוץ כפול Saltimboca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פלפל, פרושוטו, צלעות עגל עם חתך כפול, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלע עגל משומר, צלוי עגל עם מורלים, ו צ'ופ עגל שניצל הולשטיין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מחממים את שמן הזית בסיר רוטב קטן על אש בינונית-גבוהה. בעוד השמן הוא חימום להכין צלחת מרופדת עם מגבות נייר ולהניח בצד. כאשר השמן חם אבל לא ממש עישון להוסיף את עלי מרווה, לעמוד בחזרה כפי שהם יהיו crackle ו פופ. כאשר העלים מטוגנים להסיר פריך למגבת הנייר באמצעות רשת skimmer, להפריש להתקרר. קו גיליון עוגיות עם עטיפת פלסטיק טפטוף קל עם שמן זית. באמצעות סכין חיתוך קטנה חתך חתך חתך את צלע העגל, בין העצמות, אבל בצד הבשר. באמצעות האצבעות שלך לעשות כיס בעגל ולהעביר למגש מרופד פלסטיק. על צלחת גדולה או קרש חיתוך נקי להניח את פרוסות fontina, העליון כל אחד עם 2 פרוסות של prosciutto ו 3 עד 4 עלים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פרושוטופרושוטו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
צלעות עגלצלעות עגל
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
גליל פירותגליל פירות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
SkimmerSkimmer
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מגלגלים את fontina לחתוך עם כל החומרים בפנים עושה חבילה קטנה. באמצעות 1 יד, לפתוח את הכיס בקצוץ עגל תוך מילוי הגבינה חבילת פרושוטו בפנים עם היד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
צלעות עגלצלעות עגל
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מברישים את הצלעות בשמן זית ומתבלים בנדיבות עם מלח אפור ופלפל שחור. גריל את הצלעות על חום גבוה במשך כ 6 עד 7 דקות בכל צד עד מסומן יפה ולעבור חום עקיף במשך כ 8 עד 10 דקות יותר או עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות