צלעות BBQ מולסה תפוזים בבישול איטי
המתכון Slow-Cooker כתום מולסה BBQ צלעות מוכן בערך 8 שעות לך לחנות ותביא מלח, מיץ תפוזים מרוכז, רוטב פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: צלע כפרית מזוגגת עם כיריים איטיים, בישול איטי מנגל משך חזיר, ו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו.
הוראות
ריסוס 5-6 ליטר תנור סגלגל איטי עם ספריי בישול. הגדר שליטה בתנור לצלות. מתלה מחבת תרסיס עם ספריי בישול.
מניחים צלעות על המדף. צלייה עם מקסימום 5 1/2 אינץ ' מחום 10 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב מרכיבים שנותרו. מסדרים צלעות בבישול איטי; מכסים ברוטב.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 שעות.
הסר צלעות מ בישול איטי כדי צלחת הגשה; לכסות כדי לשמור על חם. שומן דל שומן מבישול נוזלי בסיר איטי.
יוצקים נוזל לתוך סיר 2 ליטר. מבשלים מעל חום בינוני גבוה 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1 1/2 כוסות.