קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

צלעות בסגנון ביתי

צלעות בסגנון ביתי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 51%, שהוא מוצק. שעועית חמאה בסגנון ביתי, תפוחי אדמה בסגנון ביתי, ו גמבו בסגנון ביתי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים מחצית מהצלעות ב -5 קו. סיר איטי; למעלה עם חצי בצל. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
שלב את שאר החומרים; יוצקים מעל הכל. מכסים ומבשלים על נמוך 8-9 שעות או עד שהצלעות רכות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)