קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

צלעות בסגנון סיני

צלעות בסגנון סיני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Spareribs הסיני, Spareribs הסיני, ו 1,2,3,4,5 Spareribs הסיני.

הוראות

1
לשפשף צלעות עם שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
צלעות חומות בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מערבבים יחד רטבים.
4
יוצקים מעל צלעות; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה. סדר צלעות במחבת 13-x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים תערובת רוטב על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב שעועית שחורה Ka-Me.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שעועית שחורהרוטב שעועית שחורה