קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

צלעות בסגנון סיני

צלעות בסגנון סיני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Spareribs הסיני, Spareribs הסיני, ו 1,2,3,4,5 Spareribs הסיני.

הוראות

1
לשפשף צלעות עם שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
צלעות חומות בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מערבבים יחד רטבים.
4
יוצקים מעל צלעות; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה. סדר צלעות במחבת 13-x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים תערובת רוטב על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב שעועית שחורה Ka-Me.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שעועית שחורהרוטב שעועית שחורה