קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

צלעות בסגנון סיני

צלעות בסגנון סיני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Spareribs הסיני, Spareribs הסיני, ו 1,2,3,4,5 Spareribs הסיני.

הוראות

1
לשפשף צלעות עם שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
צלעות חומות בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מערבבים יחד רטבים.
4
יוצקים מעל צלעות; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה. סדר צלעות במחבת 13-x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים תערובת רוטב על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב שעועית שחורה Ka-Me.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שעועית שחורהרוטב שעועית שחורה