צלעות בקר צלויות בתנור
צלעות בקר צלויות בתנור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 70 גרם שומן. אם יש לך עלי מרז'ורם, עגבניות משומר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו צלעות בקר צלויות, צלעות בקר צלויות, ו צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד חם.
הוסף צלעות קצרות; לבשל 6 עד 8 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
ב ungreased 13x9-inch (3-quart) צלחת אפייה זכוכית, לשלב עגבניות, מרק, יין, קמח, רוטב צ ' ילי, טימין, מיורן, מלח ופלפל שום תערובת; לערבב היטב.
מוסיפים צלעות שחומות, גזר ובצל; מערבבים בעדינות כדי לערבב. (צלחת אפייה תהיה מלאה.) לכסות בנייר כסף.
אופים מכוסה ב 163°. במשך 2 שעות.
לחשוף צלחת אפייה, אופים 20 נוספים עד 30 דקות או עד הצלעות מכרז ונוזל הוא מעובה מעט.