צלעות בקר קצרות ורוזמרין פולנטה
אם יש לכם גבינת פרמזן, חלב, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: זינפנדל-צלעות בקר צלויות עם רוזמרין-גזר לבן פירה, צלעות מטוגנות עם מסקרפונה פולנטה, ו צלעות קברנה קצרות עם פרמזן פולנטה.
הוראות
מערבבים קמח, מלח ופלפל בקערה רדודה. טובלים צלעות לתערובת קמח, פונים למעיל בכל הצדדים.
שמן חום מעל חום בינוני גבוה במחבת 5 עד 6 ליטר. צלעות חומות, חצי בכל פעם, בשמן חם מכל הצדדים.
מוסיפים מרק, יין, בצל, שום, טימין ועלי דפנה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים, מכוסה, במשך 3 שעות או עד בשר רך.
מעבירים צלעות ובצל לצלחת הגשה ומכסים בנייר כסף. שומן דל שומן מבישול נוזלי; עלי דפנה להשליך. אם הרוטב הוא דק מדי, להביא רותחים ומבשלים, חשוף, כ 10 דקות כדי להתעבות.
מגישים צלעות קצרות, בצל ורוטב עם פולנטה רוזמרין.
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב כל נתזי שמן או נשפך עם מגבונים חיטוי® Clorox*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
עבור פולנטה רוזמרין: להביא מים לרתיחה בסיר גדול.
מערבבים קמח תירס, מים קרים ומלח בקערה קטנה. לאט להוסיף תערובת קמח תירס למים רותחים תוך ערבוב כל הזמן. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת חוזרת לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. לבשל, חשופה, במשך 10 דקות או עד התערובת היא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחלב, גבינת פרמזן ורוזמרין.
הוסף מים לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה.