צלעות בקר משוכות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1001 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 86 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך יין, שמן canolan, זר garni, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה די טוב. נסו גבינה בגריל עם צלעות קצרות משך, גבינה בגריל עם צלעות קצרות משך בצל אדום כבוש, ו צלעות בקר ברביקיו קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפיות שמן בתנור הולנדי גדול ואטום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. צלעות חומות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צלעות
3
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; בצל קצוץ, גזר וסלרי 2 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להוסיף שום; לבשל 3 דקות. להחזיר צלעות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום
צלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים יין זר garni, ומבשלים 15 דקות או עד כמעט התאדה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.