צלעות ברביקיו ממיסות בפה
להמיס בפה צלעות ברביקיו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2023 קלוריות, 109 גרם חלבון, ו 160 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם חומץ יין אדום, פלפל קאיין, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 94%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות קצרות להמיס בפה, סיר איטי נמס בפה צלעות קצרות, ו בת ' נמסה בפה צלעות ברביקיו (תנור).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את הספריבס בתחתית סיר איטי. בקערה בינונית, מקציפים יחד את שאר החומרים. שמרו 6 כפות לפיצת מנגל.
יוצקים את התערובת על הספארריבס. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
שמרו 1/2 מהצלעות ושלפו את הבשר מהעצמות למתכון לפיצת המנגל.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
ניתן לשלב צלעות ברביקיו עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזירים ברביקיו אחרים עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר]()
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.