צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש
מתכון צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 11 שעות ו-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פפריקה, שמן קנולה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, צלעות ברביקיו בירה שורש, ו קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: כמה שבבי היקורי חופן, ספוג לפחות 1 שעה
מערבבים 12 כוסות מים, מלח, דבשה, שיני, מקלות קינמון וכוכב אניס בסיר גדול, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהמלח מומס.
שים את הצלעות במיכל פלסטיק, יוצקים את מי מלח מקורר מעל, מכסים ומקררים במשך 4 שעות לפחות עד 24 שעות, הפיכת הצלעות מספר פעמים.
הסר את הצלעות מן המלח, לשטוף, לטפוח יבש ולשים על מדפי אפייה להגדיר מעל דפי אפייה. מקררים במשך כמה שעות עד שהמשטח מתייבש ויוצר סרט.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הפפריקה ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הבירה השורש ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את הקטשופ, הסוכר החום וה מולסה ומבשלים על אש נמוכה עד שהטעמים מתמזגים והרוטב מצטמצם, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת ההתלהבות ומתבלים במלח ופלפל.
הסר את הסורג גריל צלחת קרמיקה מן התנור.
מוסיף את פחם עץ חם ולפזר את שבבי היקורי ספוג מעל. התאם את התנור כדי לשמור על טמפרטורה של 225 עד 250 מעלות F. טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. שים על צלחת הקרמיקה. שים מחבת חד פעמית עם קצת נוזל מהביל על הצלחת, ולאחר מכן לשים על סבכת הגריל.
צחצח את הצלעות עם שמן קנולה.
שים את הצלעות על הגריל, לכסות ולבשל עד הצלעות רכות ועסיסיות, על 2 שעות.
מברשת עם רוטב ברביקיו בירה שורש, מפנה מדי פעם, במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול.
אם משתמשים בפחם, הגדר את הגריל לחום ישיר ועקיף.
צחצח את הצלעות עם שמן קנולה. התחל את הצלעות כמו מעל מעל חום עקיף. לסיים את הצלעות על ידי הזזתם בחזרה על גחלים חם סיבוב ו צליעה עם רוטב ברביקיו בירה שורש במשך 15 עד 20 דקות.