תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות בחזרה התינוק בחצר האחורית. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.43 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -42 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם טימין טחון, פלפל קאיין, אבקת קפה נמס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש באבקת הקפה הנמס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 18 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 83%. נסו צלעות גב לתינוק בחצר האחורית, צלעות גב התינוק של דן-אפשר להכין צלעות טעימות, ו צלעות הגב הטובות ביותר לתינוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הניחו כל מתלה צלעות על דף נייר אלומיניום רחב במיוחד וכבד. (נייר הכסף צריך להיות ארוך ב -4 סנטימטרים מהצלעות משני קצותיו.) מתבלים מתלים בנדיבות במלח כשר ומפזרים על כל מתלה 3 כפות מהשפשוף. סובבו את הצלעות, צד הבשר כלפי מטה ואטמו היטב כל שקיק נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
בשר
צלעות
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
3
מניחים על תבנית חצי גיליון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
למחרת, מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
שלב את תערובת מיץ התפוזים ומרגריטה בכוס מדידה נוזלית. פתוח 1 סוף של כל פאוץ ובאופן שווה לחלק את נוזל בין 2 שקיות. לאטום את שקיות ומניחים את המחבת גיליון בתנור במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרגריטה
מיץ תפוזים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
תנור
מחבת
6
מוציאים את הצלעות מהתנור, פותחים בזהירות את קצה 1 של כל כיס ויוצקים את נוזל הצריבה לכוס מדידה חסינת חום. סוגרים מחדש את השקיות ומכניסים אותם ואת כוס הנוזל למקרר עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
תנור
7
השומן בנוזל הלחימה יתמצק בחלקו העליון וניתן להסירו בשלב זה.
8
מעבירים את הנוזל לסיר קטן ומוסיפים את הדבש, הקטשופ, רוטב ווסטרשייר, אבקת האספרסו ופלפל הקאיין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
אספרסו מיידי
פלפל קאיין
קטשופ
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
להקציף לשלב. הגדר על חום בינוני גבוה ולהפחית זיגוג, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
הגדר גריל גז לבינוני-גבוה ואפשר לחמם למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
חותכים כל לוח לשניים ומניחים אותם על הגריל, בצד הבשר כלפי מטה, סוגרים את המכסה ומורידים את האש לבינונית. השאירו לבד למשך 3 דקות. הופכים ומבשלים עוד 3 דקות. הופכים ומבשלים 3 דקות מכל צד 1 יותר זמן או עד שלכל צלע יש חרס נחמד.
ציוד שתשתמש בו
גריל
12
מוציאים את הצלעות מהגריל לקרש חיתוך. וחותכים ל -2 מנות צלעות, בעזרת מספריים למטבח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
גריל
13
מוסיפים את הצלעות וחצי הזיגוג לקערת הגשה גדולה וזורקים לציפוי יסודי.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
צלעות
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
מגישים את הזיגוג שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
15
מניחים את כל המרכיבים בכלי אטום ומנערים לשילוב. חנות עד 3 חודשים.