צלעות החזיר הטובות ביותר
צלעות החזיר הטובות ביותר הן ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לך גדולבדיוק, שום, חרדל תבואה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בשנת שקית מקפיא בגודל גלון sealable, להוסיף את הסוכר, מלח, שום ומים. לאטום את התיק ולרסק אותו סביב להמיס את הסוכר והמלח.
מוסיפים את החזיר, לוחצים על כמה שיותר אוויר, ואז אוטמים את השקית.
תן לזה לשבת במקרר לפחות 4 שעות, או רצוי בין לילה.
הסר את צלעות החזיר מן המלח ולהשתמש מגבות נייר כדי להסיר לחות רבה מפני השטח של צלעות חזיר ככל שתוכל. אם יש מים על פני השטח של צלעות החזיר, הם לא יהיו חומים.
מוסיפים את השמן למחבת ומחממים על חום גבוה בינוני.
מניחים את צלעות החזיר במחבת בעוד המחבת עדיין קר. בגלל צלעות החזיר הם שזורים עם סוכר, הם ישרפו לפני שהם מבשלים דרך אם אתה שם אותם לתוך מחבת חמה. מטגנים את צלעות החזיר ללא הפרעה עד שהן חומות זהובות בצד אחד ועברו מוורוד לבז ' במחצית הדרך במעלה הצדדים. הפוך את צלעות החזיר מעל ומטגנים את הצד השני עד השחמה היטב ו מדחום לקרוא מיידית קורא 141 מעלות F (60.5 C).
להעביר אותם לצלחת ולתת להם לנוח.
מסננים את השמן העודף מהמחבת, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד שהבצל רך.
מוסיפים את היין, הדבש והחרדל ולאחר מכן מגבירים את החום להרתיח את האלכוהול ולעבות את הזיגוג. כאשר הזיגוג הוא נחמד ועבה, להוסיף את צלעות החזיר בחזרה למחבת ולהפוך אותם שוב ושוב כדי מעיל אותם עם זיגוג. ברגע שלא נשאר נוזל במחבת, צלעות החזיר נעשות. למעלה עם בצל מקורמל ומגישים עם פירה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.