צלעות הכבש של סיגל עם פול וניוקי תפוחי אדמה
צלעות הכבש של סיגל עם פול וניוקי תפוחי אדמה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 853 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי טימין, מורלים, ניוקי תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות הכבש של רון סיגל עם מחית Sunchoke & Shallot Marmalade, ניוקי עם פול, ו ניוקי ריקוטה עם כרישה ופול.
הוראות
בקערה קטנה, לכסות את morels עם מים רותחים ולתת לספוג עד שהתרכך, על 15 דקות.
מסננים את morels, שמירה על הנוזל. חותכים את morels 1/2 אינץ עבה, זורק את הגבעולים.
יוצקים את הנוזל לתוך קערה, משאירים מאחור כל חצץ.
בסיר, לבשל את שאריות כבש על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה בכל רחבי.
מוסיפים את מלאי העגל ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/2 כוס, כ 20 דקות. מסננים את המניה, מוסיפים 1/2 כוס של נוזל מורל ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם ל 1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את פול פול במשך 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את favas לצלחת ולתת מגניב, ואז לקלף אותם.
להחזיר את המים לרתיחה ולהוסיף את ניוקי תפוחי האדמה. מערבבים בעדינות פעמיים ולתת הניוקי לעלות אל פני השטח. לבשל בערך 1 דקה; הניוקי צריך להיות נפוח מבושל דרך.
מסננים את הניוקי ומעבירים לצלחת משומנת.
במחבת אטומה, לחמם את השמן עד מנצנץ. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומבשלים, בצד השומני למטה, עד להשחמה וקשוח, כ -5 דקות. הפוך את הצלעות, להעביר את המחבת לתנור וצלי במשך 10 דקות עבור בינוני נדיר.
תן לנוח 5 דקות על קרש חיתוך.
להמיס 1/2 כף החמאה במחבת nonstick גדולה.
מוסיף את morels ו favas ומבשלים על חום גבוה בינוני עד התחמם דרך, כ 3 דקות.
מוסיפים לרוטב הטלה ומערבלים ב 1 1/2 כפות של החמאה.
במחבת, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה על חום גבוה בינוני עד הזהב.
מוסיפים את הניוקי ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, משליכים, עד להזהבה קלה.
כפית את הניוקי על 4 צלחות ולהוסיף את morels ו favas. חותכים את הטלה בין העצמות ומסדרים על הצלחות.
לטפטף כל רוטב שנותר סביב הטלה ומגישים.