צלעות חזיר Hoisin דבש
גשו לסופר וקנו לפי הצורך, רוטב הויסין, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו Hoisin וצלעות חזיר מזוגגות דבש, צלעות חזיר בגריל הויסין, ו Hoisin חמש-Spice צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לטאטא יחד את רוטב הצדפה, חרדל דיז ' ון, רוטב הויסין, זנגביל, דבש ורוטב סויה בקערה עד בשילוב; מערבבים את הבצל הירוק.
מורחים על 1/4 של התערובת לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מסדרים את צלעות החזיר על הרוטב בשכבה אחת, ויוצקים את הרוטב הנותר על הצלעות, מכסים אותם לחלוטין.
אופים בתנור שחומם מראש עד הצלעות כבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 30 עד 40 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c). למרוח פעם או פעמיים בעת אפייה.
מסננים את הנוזל בתבנית האפייה לסיר. הפעל את המטגן של התנור, ומניח את הצלעות מתחת לטוחן עד caramelized וחום, 1 עד 2 דקות.
לטאטא את קורנפלור עם מים בקערה קטנה, ולטאטא את התערובת לתוך מיצי פאן. הגדר את הסיר מעל חום בינוני, ולהביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד מעובה, 1 עד 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.