קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

צלעות חזיר Hoisin דבש

צלעות חזיר Hoisin דבש
גשו לסופר וקנו לפי הצורך, רוטב הויסין, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו Hoisin וצלעות חזיר מזוגגות דבש, צלעות חזיר בגריל הויסין, ו Hoisin חמש-Spice צלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא יחד את רוטב הצדפה, חרדל דיז ' ון, רוטב הויסין, זנגביל, דבש ורוטב סויה בקערה עד בשילוב; מערבבים את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
בצל ירוקבצל ירוק
רוטב הויסיןרוטב הויסין
רוטב צדפותרוטב צדפות
רוטב סויהרוטב סויה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מורחים על 1/4 של התערובת לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מסדרים את צלעות החזיר על הרוטב בשכבה אחת, ויוצקים את הרוטב הנותר על הצלעות, מכסים אותם לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד הצלעות כבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 30 עד 40 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c). למרוח פעם או פעמיים בעת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
5
מסננים את הנוזל בתבנית האפייה לסיר. הפעל את המטגן של התנור, ומניח את הצלעות מתחת לטוחן עד caramelized וחום, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
6
לטאטא את קורנפלור עם מים בקערה קטנה, ולטאטא את התערובת לתוך מיצי פאן. הגדר את הסיר מעל חום בינוני, ולהביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד מעובה, 1 עד 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
7
מגישים רוטב עם צלעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
יין אובר לורן שרדונה
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.