צלעות חזיר אפל ומילוי
צלעות חזיר אפל ומילוי הוא חלב חינם תוספת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 504 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.92 דולר למנה. אם יש לכם תערובת מלית חזיר, מרגרינה, צלעות חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 97 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. הציון הזה מוצק. נסו צלעות חזיר עם מלית תפוחים, צלעות חזיר אפל ומילוי, ו צלעות חזיר עם מלית תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; צלעות חזיר חומות בשמן החם, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מביאים מים ומרגרינה לרתיחה בסיר; מוסיפים תערובת מלית ומכסים.
מסירים את הסיר מהאש ומניחים לעמוד 5 דקות לספיגת מים.
הסר כיסוי ומילוי מלית במזלג.
מורחים מילוי פאי תפוחים לתבנית האפייה המוכנה; שכבת צלעות חזיר על שכבת מילוי פאי. כפית מלית על צלעות חזיר. מכסים תבנית אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 דקות.
מסירים נייר אלומיניום ומבשלים עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות נוספות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.