צלעות חזיר באדה בינג
צלעות חזיר באדה בינג הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 411 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סלט, רוטב פלפל, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רסק התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי רסק תפוחים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Bada-da-bing" סיגרים עוף איטלקי, Bada Bing Betty ' s Tuscan Portobello Melt (טוסט גבינה Sandwic, ו Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל.
הוראות
מערבבים יחד את הרוטב האיטלקי, רוטב ווסטרשייר, רסק תפוחים, רוטב פלפל חריף, ומיץ ליים בקערה.
יוצקים את המרינדה על צלעות החזיר, ומקררים במרינדה במשך 6 שעות או לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
הסר את הצלעות מן המרינדה, ויוצקים מרינדה לתוך סיר. מביאים את המרינדה לרתיחה מעל חום בינוני, ולאפשר לרתיחה במשך כ 1 דקה.
מניחים את צלעות החזיר על הגריל שחומם מראש, ועל הגריל עד משחימים היטב ולא ורוד יותר באמצע, על 6 דקות בצד, על צלעות מטילות מדי פעם עם המרינדה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c). אפשר את בסיס המרינדה לבשל לחלוטין על הצלעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.