צלעות חזיר בלסמיות
צלעות חזיר בלסמי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, תיבול לימון-עשב, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: צלעות חזיר בלסמיות, צלעות חזיר עם חומץ בלסמי, ו צלעות חזיר מזוגגות בלסמי.
הוראות
מפזרים חזיר באופן שווה עם תיבול וקמח.
מבשלים חזיר בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מוסיפים חומץ ומרק למחבת, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מלמטה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד מעט מעובה. רוטב כפית על חזיר, ומגישים מיד.