צלעות חזיר ברוטב חרדל אפרסקי
מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב חרדל, צלעות חזיר ברוטב חרדל, ו צלעות חזיר ברוטב חרדל.
הוראות
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף צלעות למחבת; לבשל 1 דקה בכל צד. להפחית את החום בינוני; לבשל 4 עד 6 דקות נוספות בכל צד או עד הסוף.
הסר צלעות מחבת, ולשמור חם.
להוסיף שימורי אפרסק, חרדל, ומים למחבת; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. רוטב כפית על צלעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.