צלעות חזיר ברוטב שזיף-ברי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חומץ בלסמי, צלעות חזיר לחתוך מרכז, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב שזיפים חם, Pan - צלעות חזיר צרוב עם מולסה-רוטב שזיפים, ו צלעות חזיר בגריל עם רוטב שזיפים טרי.
הוראות
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת לא דביקה גדולה על mediumhigh חום עד חם. מעיל חזיר עם ספריי בישול; להוסיף למחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה; להסיר מחבת.
מוסיפים בצלצלים, ומטוגנים עד למכרז.
להוסיף קונסום, חומץ, וג ' ינג ' ר, ערבוב היטב. לבשל, בלי לערבב, על חום בינוני-גבוה 5 דקות.
הסר בורות שזיפים; שזיפים פרוסה.
הוסף פרי להפיץ למחבת, ערבוב עד נמס.
מוסיפים חזיר למחבת, ומבשלים 5 דקות מעל חום בינוני גבוה או עד שנעשה, הופך פעם אחת.
מוסיפים שזיפים לרוטב ומבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב. רוטב שזיפים על חזיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.