צלעות חזיר וכרוב כבוש
צלעות חזיר וכרוב כבוש עשויות להיות בדיוק המאכלים שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 103 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, שמן צמחי, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . הציון הזה לא כל כך מדהים. דפיקות וצלעות: קנוקוורסט עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושות עם בייקון, תפוח ובצל , צלעות חזיר וכרוב כבוש , וצלעות חזיר וכרוב כבוש דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. משחימים צלעות מכל הצדדים ומוציאים מהתבנית.
מוסיפים למחבת החמה את השום, הבצל, הכרוב הכבוש, זרעי הקימל, מיץ התפוחים ומלח ופלפל לפי הטעם.
הניחו צלעות חזיר שחומות על גבי תערובת הכרוב הכבוש, מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!