צלעות חזיר חנוקות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 570 קלוריות. לכו לחנות והרימו פטרוזיליה שטוחה, אבקת שום, חלב חמאה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בחלב החמאה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאה כמו קינוח. 142 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני יוצא מן הכלל של 89%. מתכונים דומים: צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את הקמח לפלטה רדודה ומוסיפים את אבקת הבצל, אבקת השום, הקאיין, המלח והפלפל; מערבבים עם מזלג לפיזור אחיד. טפחו על צלעות החזיר יבשות במגבות נייר כדי להסיר לחות ואז חפרו אותן בקמח המתובל; מנער את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
אבקת שום
אבקת בצל
צלעות חזיר
פלפל קאיין טחון
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מחממים מחבת גדולה או מחבת ברזל יצוק על אש בינונית ומצפים בשמן. כשהשמן נעים וחם מניחים את צלעות החזיר בתבנית בשכבה אחת ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוציאים את צלעות החזיר מהתבנית ומוסיפים מעט זילוף קמח מתובל לטפטופי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובל
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מערבבים את הקמח לשומן להמסה ואז יוצקים פנימה את מרק העוף.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
קמח לכל מטרה
6
תנו לנוזל להתבשל במשך 5 דקות כדי להפחית ולהסמיך מעט. מערבבים פנימה את החלב להכנת רוטב שמנת ומחזירים את צלעות החזיר לתבנית, מכסים אותם ברוטב. מבשלים במשך 5 דקות עד שהבשר מבושל. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הנספח של מייסון ל ' אנבוי פינו נואר עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר
אדום של בויסנברי ומינרל על האף שמצטרף לציפורן, רצפת יער, קולה, פלפל שחור עדין ותווי אלון טעימים על החיך. חומציות בברכה מרימה ומרחיבה את הטעמים דרך גימור ארוך ומשיי.