קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

צלעות חזיר לחם עם חומץ-צ'ולטס קון וינאגר

צלעות חזיר לחם עם חומץ-צ'ולטס קון וינאגר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר לחמות עם חומץ - צ'ולטס קון וינאגר. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 881 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרגירי פלפל, עלי אורגנו, חומץ תפוחים וצלעות חזיר חלציים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב שזיפים (צ'ולטס דה סרדו קון סלסה דה סירולאס), צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (צ'ולטס דה סרדו), ו צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (צ'ולטס דה סרדו).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
טפחו על צלעות החזיר יבשות עם מגבות נייר. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות במלח ופלפל. מקציפים את הביצים בקערה רדודה עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מורחים את הקמח ופירורי הלחם ב -2 קערות רדודות נפרדות. מחפר קוצצים בקמח לציפוי כל הצדדים. הקש על עודפי הקמח. מצפים את הקציצה בביצה ונותנים לה להתנקז לשנייה בערך מעל הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הניחו אותו בפירורי הלחם והפכו כמה פעמים, טפחו על הפירורים על הקציצה כדי להיצמד. מניחים את הקציצה על תבנית עם נייר אפייה וחוזרים על הפעולה עם שאר הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
יוצקים 1/2 אינץ ' שמן קנולה למחבת גדולה ורחבה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מחממים על אש בינונית עד שקצה הידית של כף עץ פולט רחש תוסס (כ-375 מעלות פרנהייט).
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיפים חצי צלעות חזיר לשמן ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה משני הצדדים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 11 על 15 אינץ ' או לכל תבנית אפייה שמחזיקה את כל הצלעות היטב, חופפת אותן לאורך צד 1 של התבנית. חזור על הפעולה עם שאר הצלעות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
כף כמה שיותר מהבצל והפלפלים מהחומץ שתרצה (בערך 1/2 כוס עובדת בשבילי) מעל הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מזלפים חומץ על הצלעות ואופים עד שלא נשאר זכר לורוד ליד העצם, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגישים מיד.
12
חותכים את החלק העליון מהאננס וזורקים. בעזרת סכין גדולה חותכים את הקליפה מהאננס ומשאירים כמה שפחות אננס מחובר.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
הכניסו את הקליפות לסיר גדול מספיק בכדי להחזיק אותן בנוחות ושפכו מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש נמוכה עד בינונית ומבשלים עד שקליפת האננס רכה מאוד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
הוסף מים, במידת הצורך,כדי לשמור על הקליפות שקועות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
15
בינתיים שמים את הבצל, האורגנו, גרגירי הפלפל, השום, הבנרו או פלפל צ ' ילי אחר, חומץ ומלח בצנצנת גדולה עם מכסה צמוד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
16
מסננים את נוזל האננס לתוך הצנצנת. אם אין מספיק נוזלים לכיסוי החומרים, הוסיפו עוד מים לאננס והרתיחו 20 דקות. טועמים ומוסיפים עוד מעט מלח ו / או מעט חומץ, אם אתם חושבים שהוא זקוק לו. אתה יכול להשתמש בו ברגע שהוא מתקרר, אבל זה ישתפר ככל שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר לה פטה קרמנט דה לימו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר