קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

צלעות חזיר לחם עם חומץ-צ'ולטס קון וינאגר

צלעות חזיר לחם עם חומץ-צ'ולטס קון וינאגר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר לחמות עם חומץ - צ'ולטס קון וינאגר. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 881 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרגירי פלפל, עלי אורגנו, חומץ תפוחים וצלעות חזיר חלציים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב שזיפים (צ'ולטס דה סרדו קון סלסה דה סירולאס), צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (צ'ולטס דה סרדו), ו צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (צ'ולטס דה סרדו).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
טפחו על צלעות החזיר יבשות עם מגבות נייר. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות במלח ופלפל. מקציפים את הביצים בקערה רדודה עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזירצלעות חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את הקמח ופירורי הלחם ב -2 קערות רדודות נפרדות. מחפר קוצצים בקמח לציפוי כל הצדדים. הקש על עודפי הקמח. מצפים את הקציצה בביצה ונותנים לה להתנקז לשנייה בערך מעל הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הניחו אותו בפירורי הלחם והפכו כמה פעמים, טפחו על הפירורים על הקציצה כדי להיצמד. מניחים את הקציצה על תבנית עם נייר אפייה וחוזרים על הפעולה עם שאר הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
יוצקים 1/2 אינץ ' שמן קנולה למחבת גדולה ורחבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים על אש בינונית עד שקצה הידית של כף עץ פולט רחש תוסס (כ-375 מעלות פרנהייט).
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיפים חצי צלעות חזיר לשמן ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה משני הצדדים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 11 על 15 אינץ ' או לכל תבנית אפייה שמחזיקה את כל הצלעות היטב, חופפת אותן לאורך צד 1 של התבנית. חזור על הפעולה עם שאר הצלעות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
כף כמה שיותר מהבצל והפלפלים מהחומץ שתרצה (בערך 1/2 כוס עובדת בשבילי) מעל הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מזלפים חומץ על הצלעות ואופים עד שלא נשאר זכר לורוד ליד העצם, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מגישים מיד.
12
חותכים את החלק העליון מהאננס וזורקים. בעזרת סכין גדולה חותכים את הקליפה מהאננס ומשאירים כמה שפחות אננס מחובר.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
הכניסו את הקליפות לסיר גדול מספיק בכדי להחזיק אותן בנוחות ושפכו מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש נמוכה עד בינונית ומבשלים עד שקליפת האננס רכה מאוד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
הוסף מים, במידת הצורך,כדי לשמור על הקליפות שקועות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
15
בינתיים שמים את הבצל, האורגנו, גרגירי הפלפל, השום, הבנרו או פלפל צ ' ילי אחר, חומץ ומלח בצנצנת גדולה עם מכסה צמוד.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
16
מסננים את נוזל האננס לתוך הצנצנת. אם אין מספיק נוזלים לכיסוי החומרים, הוסיפו עוד מים לאננס והרתיחו 20 דקות. טועמים ומוסיפים עוד מעט מלח ו / או מעט חומץ, אם אתם חושבים שהוא זקוק לו. אתה יכול להשתמש בו ברגע שהוא מתקרר, אבל זה ישתפר ככל שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר לה פטה קרמנט דה לימו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר