צלעות חזיר לחם עם חומץ-צ'ולטס קון וינאגר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר לחמות עם חומץ - צ'ולטס קון וינאגר. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 881 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרגירי פלפל, עלי אורגנו, חומץ תפוחים וצלעות חזיר חלציים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב שזיפים (צ'ולטס דה סרדו קון סלסה דה סירולאס), צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (צ'ולטס דה סרדו), ו צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (צ'ולטס דה סרדו).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
טפחו על צלעות החזיר יבשות עם מגבות נייר. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות במלח ופלפל. מקציפים את הביצים בקערה רדודה עד לקבלת קצף.
מורחים את הקמח ופירורי הלחם ב -2 קערות רדודות נפרדות. מחפר קוצצים בקמח לציפוי כל הצדדים. הקש על עודפי הקמח. מצפים את הקציצה בביצה ונותנים לה להתנקז לשנייה בערך מעל הקערה.
הניחו אותו בפירורי הלחם והפכו כמה פעמים, טפחו על הפירורים על הקציצה כדי להיצמד. מניחים את הקציצה על תבנית עם נייר אפייה וחוזרים על הפעולה עם שאר הצלעות.
יוצקים 1/2 אינץ ' שמן קנולה למחבת גדולה ורחבה.
מחממים על אש בינונית עד שקצה הידית של כף עץ פולט רחש תוסס (כ-375 מעלות פרנהייט).
מוסיפים חצי צלעות חזיר לשמן ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה משני הצדדים, כ -4 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 11 על 15 אינץ ' או לכל תבנית אפייה שמחזיקה את כל הצלעות היטב, חופפת אותן לאורך צד 1 של התבנית. חזור על הפעולה עם שאר הצלעות.
כף כמה שיותר מהבצל והפלפלים מהחומץ שתרצה (בערך 1/2 כוס עובדת בשבילי) מעל הצלעות.
מזלפים חומץ על הצלעות ואופים עד שלא נשאר זכר לורוד ליד העצם, כ-25 דקות.
חותכים את החלק העליון מהאננס וזורקים. בעזרת סכין גדולה חותכים את הקליפה מהאננס ומשאירים כמה שפחות אננס מחובר.
הכניסו את הקליפות לסיר גדול מספיק בכדי להחזיק אותן בנוחות ושפכו מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש נמוכה עד בינונית ומבשלים עד שקליפת האננס רכה מאוד, כ-30 דקות.
הוסף מים, במידת הצורך,כדי לשמור על הקליפות שקועות.
בינתיים שמים את הבצל, האורגנו, גרגירי הפלפל, השום, הבנרו או פלפל צ ' ילי אחר, חומץ ומלח בצנצנת גדולה עם מכסה צמוד.
מסננים את נוזל האננס לתוך הצנצנת. אם אין מספיק נוזלים לכיסוי החומרים, הוסיפו עוד מים לאננס והרתיחו 20 דקות. טועמים ומוסיפים עוד מעט מלח ו / או מעט חומץ, אם אתם חושבים שהוא זקוק לו. אתה יכול להשתמש בו ברגע שהוא מתקרר, אבל זה ישתפר ככל שהוא יושב.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר לה פטה קרמנט דה לימו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פייר לה פטה קרמנט דה לימו]()
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר