צלעות חזיר מבריקות
צלעות חזיר ברורות ואינו מכיל גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים qt, ריזלינג, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו צלעות חזיר מבריקות, צלעות חזיר עם בריח גינס, ו צלעות חזיר שמיר-בריח (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה עם מלח כשר, זרעי חרדל, סוכר, תבלינים כבישה ושום ומבשלים 15 דקות. מלח מגניב לחלוטין, ואז להוסיף צלעות וצינה, מכוסה, 1 עד 2 ימים.
הסר צלעות מי מלח וטפיחה יבשה.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז צלעות חומות בקבוצות, ללא צפיפות, מפנה פעם אחת, 3 עד 4 דקות בכל צד. (
הוסף שמן 1 עד 2 כפות בכל פעם לפי הצורך בין קבוצות.)
העברת צלעות למחבת צלייה וצלי באמצע התנור עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס אופקית 2 אינץ ' למרכז הבשר (לא לגעת בעצמות) רושם 68°, 15 עד 20 דקות.
העברת צלעות לצלחת ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 5 דקות לפני ההגשה (לא לנקות מחבת).
מחבת מפשקת על פני 2 מבערים ומוסיפה כל מיצי בשר ממגש יחד עם יין ומרק וזיגוג על ידי רתיחה מעל חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד את ביטים חומים, עד מופחת כ 1/2 כוס, כ 4 דקות. מיצי פאן העונה עם מלח ופלפל ומגישים עם צלעות.