קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

צלעות חזיר מזוגגות בצ'ילי

צלעות חזיר מזוגגות בצ'ילי
צלעות חזיר מזוגגות בצ'ילי היא מנה עיקרית אמריקאית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.88 $ למנה. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 1020 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -80 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו קטשופ, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 5 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות . עם ציון של 82% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו צלעות חזיר מזוגגות , צלעות חזיר מזוגגות וצלעות חזיר מזוגגות סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצע חתכים רדודים בין הצלעות בצד העצם עם סכין חדה, מחוררים רק את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים 1 כף מלח, סוכר חום, שום, טימין, אבקת צ'ילי, 1/4 כפית פלפל שחור וקאיין בקערה. משפשפים את תערובת התבלינים באופן שווה על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את הצלעות על רשת בתבנית צלייה, מכסים בצורה רופפת ומקררים לפחות 4 שעות או ללילה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
בינתיים, משלבים את הסיידר, הקטשופ, החרדל ורוטב ווסטרשייר בסיר על אש בינונית ומבשלים עד לצמצום לכ-2 כוסות, כ-30 דקות. מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מחממים גריל לחום נמוך מצד אחד. מבשלים את הצלעות עם העצם כלפי מטה בצד הקריר של הגריל, מכוסה, עד לריכוך, כשעתיים ו-30 דקות. (אם משתמשים בגריל פחמים, מוסיפים עוד פחמים לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה.) ממשיכים לבשל, חושפים כל 10 דקות כדי לבסס ברוטב, עד שהצלעות מזוגגות, כ-40 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוציאים מהגריל וחותכים לחתיכות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
צילום של קון פולוס

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר ושאר חזירי ברביקיו עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.