צלעות חזיר מזוגגות בצ'ילי
צלעות חזיר מזוגגות בצ'ילי היא מנה עיקרית אמריקאית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.88 $ למנה. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 1020 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -80 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו קטשופ, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 5 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות . עם ציון של 82% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו צלעות חזיר מזוגגות , צלעות חזיר מזוגגות וצלעות חזיר מזוגגות סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
בצע חתכים רדודים בין הצלעות בצד העצם עם סכין חדה, מחוררים רק את הקרום.
מערבבים 1 כף מלח, סוכר חום, שום, טימין, אבקת צ'ילי, 1/4 כפית פלפל שחור וקאיין בקערה. משפשפים את תערובת התבלינים באופן שווה על הצלעות.
מניחים את הצלעות על רשת בתבנית צלייה, מכסים בצורה רופפת ומקררים לפחות 4 שעות או ללילה.
בינתיים, משלבים את הסיידר, הקטשופ, החרדל ורוטב ווסטרשייר בסיר על אש בינונית ומבשלים עד לצמצום לכ-2 כוסות, כ-30 דקות. מכסים ומניחים בצד.
מחממים גריל לחום נמוך מצד אחד. מבשלים את הצלעות עם העצם כלפי מטה בצד הקריר של הגריל, מכוסה, עד לריכוך, כשעתיים ו-30 דקות. (אם משתמשים בגריל פחמים, מוסיפים עוד פחמים לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה.) ממשיכים לבשל, חושפים כל 10 דקות כדי לבסס ברוטב, עד שהצלעות מזוגגות, כ-40 דקות נוספות.
מוציאים מהגריל וחותכים לחתיכות.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר ושאר חזירי ברביקיו עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.