צלעות חזיר מטוגנות ואוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר מטוגן פאן אוכמניות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . גשו לסופר וקנו אוכמניות, צלעות חזיר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. נסו אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון, צלעות חזיר מחבת בדבש חרדל, ו צלעות חזיר מחבת, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הצלעות עם כמות נדיבה של תיבול.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את החמאה והשמן ומערבלים עד שהחמאה נמסה. לצרוב את הצלעות, בשתי קבוצות במידת הצורך, עד הזהב, על 2 דקות לכל צד.
מעביר את הצלעות לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את היין, ולהחזיר אותו לחום. מבשלים, מגרדים את החלקים החומים, עד שהיין מתאדה ברובו, 4 עד 6 דקות.
לטאטא את האוכמניות והדבש ולבשל עד פירות יער רכים ומתפרק, 5 עד 7 דקות.
מוסיף את הקורנית ולהתאים תיבול.
להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את צלעות החזיר, חופפים אותם במחבת. למרוח את הצלעות היטב עם הרוטב, לכסות, לבשל עד התחמם, 1 עד 2 דקות.
לשלב את כל החומרים. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.