קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות43
מגזין

צלעות חזיר מטוגנות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל

צלעות חזיר מטוגנות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל
צלעות חזיר מטוגנות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, ברברן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל, צלעות חזיר עם תפוחים ורוטב חרדל שמנת, ו צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את סיידר, קינמון ומלח כפית 1/4 בכוס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
ללטף את צלעות החזיר יבש ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
3
מחממים מחבת של 12 אינץ '/30.5 ס " מ מעל חום בינוני-גבוה ומוסיפים שמן זית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את צלעות החזיר המנוסות למחבת ומבשלים עד להשחמה קלה בצד הראשון, כ -3 דקות. הפעל ומבשל עד השחמה בצד השני, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
תעביר את צלעות החזיר לצלחת. (הם לא יהיו מבושלים דרך בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
5
מוסיפים את תפוח האדמה המתוק, תפוח, שאלוט, תערובת סיידר, וטחינה או שניים של פלפל למחבת החמה. להביא את כל זה לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום בינוני-נמוך או נמוך—המחבת צריך בועה, אבל לא אגרסיבי מדי. מבשלים את תערובת תפוחי האדמה עד מזלג בקלות חודר את תפוחי האדמה מבושל חלקית אבל יש עדיין קצת התנגדות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
להחזיר את צלעות החזיר למחבת (יחד עם כל מיצים שנצברו על הצלחת) ולהניח אותם לתוך תפוחי אדמה ותפוחים. מכסים ומבשלים עד שהבשר מבושל דרך ותפוחי האדמה רכים, כ 8 דקות יותר. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מעבירים את צלעות החזיר, תפוחי האדמה והתפוחים לשתי צלחות מחוממות. לא צריך להיות קצת נוזל שנותר במחבת לשמש בסיס לרוטב. (אם תפוחי האדמה ספגו את כל הנוזל, להוסיף 2 עד 3 סיידר כף למחבת ולחמם אותו בקצרה על חום בינוני.) מערבבים את החרדל לתוך מיצי המחבת עם מזלג. לטעום את הרוטב ולהוסיף יותר פלפל אם הוא צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
כפית את הרוטב על הבשר והירקות, מפזרים את הפטרוזיליה מעל, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
זה כל כך קל: סלח לי, אבל, יש לך כל אפור Poupon? אם לא, לקבל קצת, או לרכוש אחד של רבים חריג דגנים מלאים חרדל על מדפי המכולת בימים אלה-יש להם יותר " pow!"מאשר סגנון דיז' ון החלק. Pommery Moutarde de Meaux הוא תקן הזהב, לאחר שהיה "מוגש בשולחנות של מלכי צרפת מאז 1632", אשר כנראה עושה את זה מספיק טוב עבור כולנו.רעב במיוחד?
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
10
הוסף אפונה steam-in-the-bag עבור התזה בברכה של ירוק על הצלחת. בכוס: ריזלינג בינוני-יבש ישלים את החזיר המתוק והתפוחים, כמו גם כוס גבוהה, קרה של שיכר חיטה בסגנון בלגי כגון ירח כחול.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינג יבשריזלינג יבש
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חיטהחיטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
איילאייל
11
Reprinted with permission from One Pan, Two Plates: More Than 70 Complete Weeknight ארוחות לשניים על ידי קרלה סניידר. טקסט זכויות יוצרים © 2013 על ידי קרלה סניידר; תמונות זכויות יוצרים © 2013 על ידי ג ' ודי הורטון. Published by Chronicle Books LLC.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.