צלעות חזיר מלוחות עם פולנטה פרמיג'אנו רכה לוקחות בערך 73 שעות ו -5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 664 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-198 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם זרעי כוסברה, מלח, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 89%, המנה הזו נהדרת. צלעות חזיר מלוחות עם פרמיג'אנו פולנטה רכה, רך פרמיג'אנו פולנטה, ו חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר מלוחות, נקניקיית שומר-פונטינה ומנגולד שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
להכנת המלח: בכלי גדול מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים לאיחוד. טבלו את צלעות החזיר במי מלח והכניסו למקרר למשך 3 ימים. לאחר 3 ימים להסיר את צלעות מן המלח, להשליך את המלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
מלח
2
מחממים גריל או מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
3
מגלגלים את קצה השומן של כל צלע חזיר עם אבקת השומר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומר
צלעות חזיר
גלול
4
מניחים את החזירים קוצצים בעדינות על הגריל שחומם מראש או על תבנית הגריל. לאחר 3 עד 4 דקות לסובב את צלעות 90 מעלות כדי ליצור יפה גריל סימנים. צולים את הצלעות עוד 3 עד 4 דקות ואז הופכים וחוזרים על התהליך. אם נראה שהצלעות בוערות העבירו את הצלעות לחלק קריר יותר של הגריל כדי לאפשר זמן בישול ארוך יותר מבלי להישרף. העמידו את הצלעות כך שקצה השומן יהיה במגע עם הגריל כדי לפריך את קצה השומן, זה גם יהפוך את אבקת השומר לארומטית מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומר
קריר יותר
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
5
מוציאים את הצלעות מהגריל ומניחים לנוח במקום חמים לפני ההגשה. מידת העשייה של הבשר צריכה להיות בערך בינונית עד בינונית ועסיסית מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
מגישים עם פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
7
בסיר בגודל בינוני מביאים לרתיחה את החלב, המים ועלי הדפנה. מתבלים בנדיבות במלח, כמעט עד כדי תיבול יתר. איך אתה יודע שאתה שם? לטעום את זה! כשהוא הגיע לרתיחה, הקציפו לאט את הפולנטה בזילוף קטן. לאחר שילוב כל הפולנטה, הפחיתו את האש לבינונית ועברו מיד לערבוב בעזרת כף עץ. מבשלים את הפולנטה במשך 30 עד 40 דקות, מוסיפים מים אם הפולנטה הופכת סמיכה מכדי לשחרר אותה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
סוכריות
עלי דפנה
פולנטה
מים
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
מקציף
8
כשהפולנטה מבושלת היטב, היא צריכה להיראות שמנת ולא להרגיש גרגירית על הלשון.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
9
מסירים אותו מהאש ומערבבים פנימה את הפרמיג ' אנו והמסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
Parmigiano Reggiano
10
הגישו אותו מיד, או הניחו יריעת ניילון ממש על פני הפולנטה כדי למנוע היווצרות עור בחלקו העליון.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
מוסיפים מעט מים לפולנטה ומחממים על אש נמוכה עד בינונית תוך ערבוב מתמיד למניעת צריבה.
ניתן לשלב צלעות חזיר עם פינו נואר, שרדונה וריסלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.