צלעות חזיר ממולא תרד ופטריות
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. נסו צלעות חזיר ממולאות בפטריות ברוטב ורמוט, צלעות חזיר ממולאות פטריות ותרד, ו צלעות חזיר ממולאות בפטן ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. למילוי, להמיס את חמאת 1 כף על חום בינוני במחבת גדולה במיוחד. מבשלים בצל, שום ופטריות בחמאה חמה במשך 5 עד 7 דקות או עד בצל רך ורוב הנוזל מתאדה.
להוסיף תרד, טימין, מלח 1/2 כפית, ואת 1/8 כפית פלפל למחבת; לבשל במשך 2 דקות או רק עד תרד הוא נבול. מערבבים דובדבנים וגבינת פרמזן.
לקצץ שומן מן הצלעות. הפוך כיס בכל קוצצים על ידי חיתוך אופקית מצד השומן כמעט עד העצם בצד השני. מחלקים את המילוי בין הכיסים בצלעות. במידת הצורך, לאבטח את הפתחים עם קיסמים מעץ.
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל נוספים.
ממיסים את 2 כפות חמאה על חום בינוני באותו מחבת. מבשלים צלעות בחמאה חמה במשך 4 דקות או עד השחמה, מפנה פעם אחת.
מניחים צלעות בשכבה אחת בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק צלעות.
אופים, חשוף, במשך 30 עד 40 דקות או עד מיצים לרוץ ברור וצלעות לרשום 145 מעלות F על מדחום בשר.
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב כל נתזי שמן או נשפך עם מגבונים חיטוי® Clorox*.]