קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

צלעות חזיר ממולאות בפטריות עם רוטב ורמוט

צלעות חזיר ממולאות בפטריות עם רוטב ורמוט
צלעות חזיר ממולאות בפטריות עם רוטב ורמוט דורשות כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 710 קלוריות , 67 גרם חלבון ו -34 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, חמאה, שאלוט ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . עם ציון של 81% , המנה הזו אדירה. מתכונים דומים: פילה פרס עם שרימפס ורוטב ורמוט , צלעות חזיר ממולאות אפויות וצלעות חזיר ממולאות בעגבניות ותרד .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F ומסדרים מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
2
מייבשים את צלעות החזיר בעזרת נייר סופג ומניחים על קרש חיתוך. בעזרת סכין חיתוך קטנה, חותכים פתח של 2 אינץ' אופקי לקרש החיתוך, באמצע הדרך של הבשר בכל קצוצה. הזיזו את הסכין קדימה ואחורה בתנועת מאוורר כדי לפתוח את פנים הכיס מבלי להרחיב משמעותית את הפתח. (אינך רוצה לחדור דרך הבשר אלא פשוט ליצור כיס למלית.)
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מברישים את החלק החיצוני של הצלעות בשמן, מתבלים היטב במלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם ומניחים בצד עד שהמלית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
4
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את בצלי השאלוט ומבשלים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות, מתבלים היטב במלח ופלפל שחור גרוס טרי ומבשלים, תוך כדי ערבוב נדיר, עד להשחמה, כ-10 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומוציאים לצלחת להתקרר מעט. מנגבים את המחבת ומחזירים אותה לכיריים על אש בינונית-גבוהה. טועמים את המלית ומתקנים תיבול לפי הצורך. דוחסים מחצית מתערובת הפטריות לכיס של כל קצוצה. אם המילוי נושר, יש לסגור את הצלעות בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מוסיפים את כף השמן הנותרת למחבת על אש בינונית. כשהשמן מנצנץ, מסדרים את הצלעות הממולאות במחבת ומבשלים עד להשחמה, כ-4 דקות. הופכים את הצלעות לצד השני ומעבירים את התבנית לתנור.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד שהחזיר מבושל ומדחום לקריאה מיידית, המוחדר למרכז הצלעות, רושם 160 מעלות פרנהייט, כ-12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים את בשר החזיר בצד על צלחות הגשה למנוחה. מחזירים את המחבת לכיריים על אש בינונית ומוסיפים את הוורמוט. מבשלים, מגרדים את החתיכות מתחתית המחבת עם מרית, עד שריח האלכוהול מתבשל ומצטמצם מעט, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מסירים את המחבת מהאש, מוסיפים את החמאה ונותנים לה להמס. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מזלפים את הרוטב על הצלעות ומגישים עם גראטן, פירה או פולנטה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק