קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

צלעות חזיר ממולאות בפטריות עם רוטב ורמוט

צלעות חזיר ממולאות בפטריות עם רוטב ורמוט
צלעות חזיר ממולאות בפטריות עם רוטב ורמוט דורשות כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 710 קלוריות , 67 גרם חלבון ו -34 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, חמאה, שאלוט ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . עם ציון של 81% , המנה הזו אדירה. מתכונים דומים: פילה פרס עם שרימפס ורוטב ורמוט , צלעות חזיר ממולאות אפויות וצלעות חזיר ממולאות בעגבניות ותרד .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F ומסדרים מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
2
מייבשים את צלעות החזיר בעזרת נייר סופג ומניחים על קרש חיתוך. בעזרת סכין חיתוך קטנה, חותכים פתח של 2 אינץ' אופקי לקרש החיתוך, באמצע הדרך של הבשר בכל קצוצה. הזיזו את הסכין קדימה ואחורה בתנועת מאוורר כדי לפתוח את פנים הכיס מבלי להרחיב משמעותית את הפתח. (אינך רוצה לחדור דרך הבשר אלא פשוט ליצור כיס למלית.)
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מברישים את החלק החיצוני של הצלעות בשמן, מתבלים היטב במלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם ומניחים בצד עד שהמלית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את בצלי השאלוט ומבשלים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הפטריות, מתבלים היטב במלח ופלפל שחור גרוס טרי ומבשלים, תוך כדי ערבוב נדיר, עד להשחמה, כ-10 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומוציאים לצלחת להתקרר מעט. מנגבים את המחבת ומחזירים אותה לכיריים על אש בינונית-גבוהה. טועמים את המלית ומתקנים תיבול לפי הצורך. דוחסים מחצית מתערובת הפטריות לכיס של כל קצוצה. אם המילוי נושר, יש לסגור את הצלעות בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מוסיפים את כף השמן הנותרת למחבת על אש בינונית. כשהשמן מנצנץ, מסדרים את הצלעות הממולאות במחבת ומבשלים עד להשחמה, כ-4 דקות. הופכים את הצלעות לצד השני ומעבירים את התבנית לתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד שהחזיר מבושל ומדחום לקריאה מיידית, המוחדר למרכז הצלעות, רושם 160 מעלות פרנהייט, כ-12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים את בשר החזיר בצד על צלחות הגשה למנוחה. מחזירים את המחבת לכיריים על אש בינונית ומוסיפים את הוורמוט. מבשלים, מגרדים את החתיכות מתחתית המחבת עם מרית, עד שריח האלכוהול מתבשל ומצטמצם מעט, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מסירים את המחבת מהאש, מוסיפים את החמאה ונותנים לה להמס. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מזלפים את הרוטב על הצלעות ומגישים עם גראטן, פירה או פולנטה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה