צלעות חזיר ממולאות בפטריות עם רוטב ורמוט
צלעות חזיר ממולאות בפטריות עם רוטב ורמוט דורשות כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 710 קלוריות , 67 גרם חלבון ו -34 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, חמאה, שאלוט ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . עם ציון של 81% , המנה הזו אדירה. מתכונים דומים: פילה פרס עם שרימפס ורוטב ורמוט , צלעות חזיר ממולאות אפויות וצלעות חזיר ממולאות בעגבניות ותרד .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות F ומסדרים מתלה בשליש העליון.
מייבשים את צלעות החזיר בעזרת נייר סופג ומניחים על קרש חיתוך. בעזרת סכין חיתוך קטנה, חותכים פתח של 2 אינץ' אופקי לקרש החיתוך, באמצע הדרך של הבשר בכל קצוצה. הזיזו את הסכין קדימה ואחורה בתנועת מאוורר כדי לפתוח את פנים הכיס מבלי להרחיב משמעותית את הפתח. (אינך רוצה לחדור דרך הבשר אלא פשוט ליצור כיס למלית.)
מברישים את החלק החיצוני של הצלעות בשמן, מתבלים היטב במלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם ומניחים בצד עד שהמלית מוכנה.
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את בצלי השאלוט ומבשלים עד לריכוך.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים היטב במלח ופלפל שחור גרוס טרי ומבשלים, תוך כדי ערבוב נדיר, עד להשחמה, כ-10 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומוציאים לצלחת להתקרר מעט. מנגבים את המחבת ומחזירים אותה לכיריים על אש בינונית-גבוהה. טועמים את המלית ומתקנים תיבול לפי הצורך. דוחסים מחצית מתערובת הפטריות לכיס של כל קצוצה. אם המילוי נושר, יש לסגור את הצלעות בעזרת קיסמים.
מוסיפים את כף השמן הנותרת למחבת על אש בינונית. כשהשמן מנצנץ, מסדרים את הצלעות הממולאות במחבת ומבשלים עד להשחמה, כ-4 דקות. הופכים את הצלעות לצד השני ומעבירים את התבנית לתנור.
אופים עד שהחזיר מבושל ומדחום לקריאה מיידית, המוחדר למרכז הצלעות, רושם 160 מעלות פרנהייט, כ-12 עד 15 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים את בשר החזיר בצד על צלחות הגשה למנוחה. מחזירים את המחבת לכיריים על אש בינונית ומוסיפים את הוורמוט. מבשלים, מגרדים את החתיכות מתחתית המחבת עם מרית, עד שריח האלכוהול מתבשל ומצטמצם מעט, כדקה.
מסירים את המחבת מהאש, מוסיפים את החמאה ונותנים לה להמס. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול.
מזלפים את הרוטב על הצלעות ומגישים עם גראטן, פירה או פולנטה, אם רוצים.