צלעות חזיר ממולאות בפלפל
צלעות חזיר ממולאות בפלפל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 464 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש לחם, בצל, שן שום וצלעות חזיר. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר פלפל , צלעות חזיר משופשפות בפלפל וצלעות חזיר בצל ופלפל .
הוראות
במחבת טפלון גדולה מצופה בספריי בישול, מטגנים את הפלפל האדום והבצל ב-1 כפית שמן עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מערבבים פנימה את קוביות הלחם, הצ'ילי והתירס; לבשל 2 דקות יותר.
מעבירים לקערה; מערבבים פנימה גבינה.
חותכים כיס בכל צלעות חזיר על ידי חיתוך כמעט עד העצם; למלא במלית. אובטח בעזרת קיסמים במידת הצורך.
מצפים את אותה מחבת בתרסיס בישול; להוסיף את שארית השמן. מבשלים צלעות על אש בינונית במשך 5-7 דקות מכל צד או עד להשחמה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5-8 דקות יותר או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות. לזרוק קיסמים לפני ההגשה.