צלעות חזיר ממולאות קוסקוס דורשות בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, צלעות חזיר, קוסקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלעות חזיר עם קוסקוס דובדבנים, צלעות חזיר עם רוטב אננס וקוסקוס מקסיקני, ו צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות וקוסקוס פירותי.
הוראות
1
שלב 1 1/4 כוסות מרק עוף ו 2 כפות חמאה בסיר. (להפריש מרק עוף שנותר.) מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים בקוסקוס, מכסים, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו לעמוד עד הנוזל נספג, על 10 דקות. קוסקוס עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
3
במחבת מעל חום בינוני, להמיס את הנותרים 3 כפות חמאה. מבשלים בצל ושום בחמאה עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מחבת מחום, ומערבבים דומדמניות, צנוברים, קוסקוס מבושל, וקינמון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לזרוק את התערובת עם כמה שיותר של ציר עוף שמורות לפי הצורך להחזיק יחד מעט.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
יכול דיאט קרם סודה
דומדמניות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C). שמן קל מחבת צלייה או צלחת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
שמור על 1/3 כוס מלית לפזר על הצלעות. כל קוצצים בנדיבות עם מילוי, ומכניסים קיסמים כדי לשמור על הצלעות סגורות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
7
מניחים את צלעות החזיר במחבת צלייה משומנת רק גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בנוחות, ומעילים כל אחד בנדיבות עם המרמלדה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
מפזרים את המילוי שמור, ולחץ מלית בקלילות לתוך המרמלדה, כך שהוא ידבק לצלעות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
אופים בתנור שחומם מראש עד הצלעות משחימים בצד החיצוני, אבל רק מעט ורוד במרכז, על 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מעבירים את צלעות החזיר לחימום צלחות בודדות, להסיר את הקיסמים, ומגישים חם.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.