המתכון כל פיצה בסגנון G לבוש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 7 שעות ו-15 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 1184 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, מוצרלה די bufala, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח החיטה המלאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שיבולת שועל ועוגיות צימוקים רום מתובל עם קמח מחיטה מלאה כקינוח. נסו אטריות בלבוש קר, Yibin-Style, נגיסות פיצה בלבוש קל, ו אחת, שתי ארוחות: לחמניות פיצה לילדים ופאי מגונדר בשבילך (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור רוטב העגבניות: בקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, שמן זית, פרמזן, בזיליקום יבש, אורגנו מיובש, פתיתי צ ' ילי, בזיליקום טרי, שום והרבה פלפל סדוק, ולרסק עם הידיים לערבב. לכסות ולתת לשבת במקרר במשך 3 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
אורגנו מיובש
פתיתי פלפל אדום
רוטב עגבניות
בזיליקום יבש
בזיליקום טרי
Parmigiano Reggiano
שמן זית
עגבנייה
פטרוזיליה
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
לקבלת הבצק: בקערה בינונית, לערבב את השמרים עם המים החמים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים 2 כפות שמן זית, מלח וסוכר ומקציפים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
בקערה גדולה, לערבב את כל המטרה ואת קמחי חיטה מלאה. לעשות חור באמצע ויוצקים בתערובת השמרים. לאט לאט לערבב את הקמח עד שכל הנוזל נספג. אם רטוב מדי, להוסיף עוד קמח, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חיטה
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מפזרים תחנת עבודה נקייה בקמח ולשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. מעיל קערה קרמית גדולה עם שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מניחים את הבצק בקערת הקרמיקה ומתהפכים למעיל בשמן. מכסים את החלק העליון של הבצק בניילון נצמד ומכסים את הקערה במגבת כלים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מגבות מטבח
קערה
7
תן לעלות עד הבצק הוכפל בגודל, 2 שעות. Punch למטה את הבצק ולתת לעלות עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
8
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
משמנים את מחבת הפיצה עם שומן העלה. עובש את הבצק לצורת המחבת. כפית 2 כפות של הרוטב על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
רוטב
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצה
מחבת
10
מניחים את הפיצה על מדף התנור התחתון במשך 5 דקות, כדי לפרוס מראש את הקרום. הוצא מהתנור והוסף עוד 1/4 כוס של רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מוסיף את מוצרלה, סלמי, זיתים פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פקורינו
זיתים
סלאמי
12
מניחים את הפיצה על מדף התנור האמצעי ומבשלים עד שהגבינה תוססת, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
הסר מהתנור. מיד להסיר את הפיצה מהמחבת ומפזרים את התרד.