קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות79
מגזין

פיצה בסגנון ג'י

פיצה בסגנון ג'י
המתכון כל פיצה בסגנון G לבוש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 7 שעות ו-15 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 1184 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, מוצרלה די bufala, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח החיטה המלאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שיבולת שועל ועוגיות צימוקים רום מתובל עם קמח מחיטה מלאה כקינוח. נסו אטריות בלבוש קר, Yibin-Style, נגיסות פיצה בלבוש קל, ו אחת, שתי ארוחות: לחמניות פיצה לילדים ופאי מגונדר בשבילך (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור רוטב העגבניות: בקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, שמן זית, פרמזן, בזיליקום יבש, אורגנו מיובש, פתיתי צ ' ילי, בזיליקום טרי, שום והרבה פלפל סדוק, ולרסק עם הידיים לערבב. לכסות ולתת לשבת במקרר במשך 3 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
בזיליקום יבשבזיליקום יבש
בזיליקום טריבזיליקום טרי
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לקבלת הבצק: בקערה בינונית, לערבב את השמרים עם המים החמים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים 2 כפות שמן זית, מלח וסוכר ומקציפים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
בקערה גדולה, לערבב את כל המטרה ואת קמחי חיטה מלאה. לעשות חור באמצע ויוצקים בתערובת השמרים. לאט לאט לערבב את הקמח עד שכל הנוזל נספג. אם רטוב מדי, להוסיף עוד קמח, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חיטהחיטה
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים תחנת עבודה נקייה בקמח ולשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. מעיל קערה קרמית גדולה עם שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים את הבצק בקערת הקרמיקה ומתהפכים למעיל בשמן. מכסים את החלק העליון של הבצק בניילון נצמד ומכסים את הקערה במגבת כלים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
7
תן לעלות עד הבצק הוכפל בגודל, 2 שעות. Punch למטה את הבצק ולתת לעלות עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
8
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
משמנים את מחבת הפיצה עם שומן העלה. עובש את הבצק לצורת המחבת. כפית 2 כפות של הרוטב על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
רוטברוטב
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
מחבתמחבת
10
מניחים את הפיצה על מדף התנור התחתון במשך 5 דקות, כדי לפרוס מראש את הקרום. הוצא מהתנור והוסף עוד 1/4 כוס של רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מוסיף את מוצרלה, סלמי, זיתים פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פקורינופקורינו
זיתיםזיתים
סלאמיסלאמי
12
מניחים את הפיצה על מדף התנור האמצעי ומבשלים עד שהגבינה תוססת, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר מהתנור. מיד להסיר את הפיצה מהמחבת ומפזרים את התרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
14
חותכים לתוך מלבנים.

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבייבי תרד, juliennedבייבי תרד, julienned1(יכול להיות או להרחיק)פתיתי צ'ילי חמיםפתיתי צ'ילי חמים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק5עלי בזיליקום טריים, קרועיםעלי בזיליקום טריים, קרועים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה טריים, טחוןעלי פטרוזיליה טריים, טחון3ציפורןשום, טחוןשום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתי קלמטה, קצוצים בקירובזיתי קלמטה, קצוצים בקירוב227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה די bufala, פרוס 1/4 אינץ ' עבהמוצרלה די bufala, פרוס 1/4 אינץ ' עבה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש2(חוֹרֶף)פרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקורינו מגורדפקורינו מגורד3ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טרי סדוקפלפל טרי סדוק11 קילו קישואים,סוכר גולמיסוכר גולמי113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלאמי די גנואה, פרוססלאמי די גנואה, פרוס11 קילו קישואים,גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות סן מרזנועגבניות סן מרזנו283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מים חמיםמים חמים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה11 קילו קישואים,Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שומן חזירשומן חזיר